Νέος νεκρός εργάτης καθαριότητας στα Άνω Λιόσια – Αντιδρά το συνδικάτο των ΟΤΑ

Δεύτερο δυστύχημα με θύμα εργάτη καθαριότητας μέσα σε λίγες μέρες, αναδεικνύοντας τις τραγικές ελλείψεις επαρκών μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σε αυτό τον εκ των πραγμάτων επικίνδυνο κλάδο.

Βαρύ φόρο αίματος πληρώνουν διαρκώς εργαζόμενοι στην καθαριότητα, αφού λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο συμβασιούχου εργάτη ΑΜΕΑ και το σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου του από δυστύχημα που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός στον Ασπρόπυργο, ένα νέο συμβάν με μοιραία κατάληξη συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια Eργατικό δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρου ΝΑΤΟ στα Άνω Λιόσια.

Πιο συγκεκριμένα, υπό αδιευκρίνηστες συνθήκες ανατράπηκε απορριματοφόρο του Δήμου Αλίμου λίγο πριν τη χωματερή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός. Το νέο συμβάν, που έρχεται να προστεθεί σε σειρά θανατηφόρων περιστατικών στον κλάδο της καθαριότητας των τελευταίο χρόνο, προκαλώντας την αντίδραση του Συνδικάτο του ΟΤΑ Αττικής, που κατήγγειλε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα απαιτώντας να εφαρμοστούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.

Το γεγονός πως και τα δύο περιστατικά συνέβησαν σε διαφορετικό ύψος στον ίδιο δρόμο, φέρνει και στο προσκήνιο την ύπαρξη της “Λεωφόρου ΝΑΤΟ”, η οποία αναδεικνύεται φονική σαν τον οργανισμό το όνομα της οποίας φέρει, γεγονός που υπό άλλες συνθήκες είναι αναγκαίο να επανεξεταστεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: