Κάμερες: η τελευταία λέξη της «αριστείας» (και για τον κ. Ψαριανό)

Ο κύριος Ψαριανός φαίνεται πως έχει εμφανή δυσανεξία στους «άχρηστους». Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, από τη στιγμή που ανήκει στη ΝΔ, το κόμμα των «αρίστων», για την οποία έλεγε το 2016: «Εγώ στη ΝΔ; Μην τρελαθούμε τώρα! Τι δουλειά έχω εγώ στη ΝΔ;»

«Είμαι ένας επαγγελματίας άχρηστος που ξεφτιλίζω το λειτούργημα, το οποίο ορκίστηκα να υπηρετώ. Απαιτώ όλο και μεγαλύτερη αμοιβή για όλο και λιγότερη -ας πούμε…- εργασία. Πώς είναι δυνατόν να ανεχτώ “χαφιέδικες” κάμερες να δείχνουν πόσο άχρηστος είμαι…», έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός προκειμένου να ειρωνευτεί τους εκπαιδευτικούς και να υποστηρίξει την εγκατάσταση καμερών στα σχολεία.

https://twitter.com/grpsarianos/status/1260968804148002817

Ο κύριος αυτός φαίνεται πως έχει δυσανεξία στους «άχρηστους». Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, από τη στιγμή που ανήκει στη ΝΔ, το κόμμα των «αρίστων», για την οποία έλεγε το 2016: «Εγώ στη ΝΔ; Μην τρελαθούμε τώρα! Τι δουλειά έχω εγώ στη ΝΔ;»

Εικάζουμε πως για να κάνει αυτή τη στροφή, όλο και κάτι θα βρήκε στη ΝΔ, που αν υπήρχαν «χαφιέδικες κάμερες» τη στιγμή που το «έβρισκε», θα το γνωρίζαμε κι εμείς. Επίσης, θα γνωρίζαμε τι ήταν αυτό που είχε βρει και στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο εξελέγη βουλευτής το 2007 και το 2009, στη ΔΗΜΑΡ, με την οποία εξελέγη βουλευτής το 2012 και στο ΠΟΤΑΜΙ, με το οποίο εξελέγη βουλευτής το 2015.

Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς, με όλες αυτές τις αλλαγές, ο κύριος Ψαριανός δεν διέθετε τον χρόνο να ασχοληθεί με το πτυχίο του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, κάτι που έκανε τελικά το 2015, καταφέρνοντας να το πάρει σε ηλικία 61 ετών.

Αν, όμως, υπήρχαν αυτές οι «χαφιέδικες κάμερες» στο πανεπιστήμιο, θα ξεμπρόστιαζαν τους «άχρηστους», «εμπαθείς» και «προκατειλημμένους» καθηγητές που δεν έδιναν πτυχίο στον κύριο Ψαριανό, τον «άριστο».

Γι’ αυτό μην τον παρεξηγείτε, ανησυχεί μην την πατήσουν κι άλλοι πολίτες σαν κι αυτόν. Έπεσε, βλέπετε, στα νύχια «ανίκανων» εκπαιδευτικών, που ήθελαν να τιθασεύσουν τις κλίσεις και τις δυνατότητές του, φράζοντας την πολιτική του σταδιοδρομία.

Αν και, εδώ που τα λέμε, τι να κάνουν και οι εκπαιδευτικοί καλέ μου Ψαριανέ, όταν υποστηρίζεις πως «η επανάσταση του ’21, που λένε για την εθνική ανεξαρτησία και ταράζομαι, είναι ένα παραμύθι που λέμε στον κόσμο. Μια άλλη τρόικα έφτιαξε στο παρελθόν αυτό το κράτος» (4 Οκτωβρίου του 2018).

Στον επόμενο τόνο, περιμένουμε να ακούσουμε για κάμερες μέσα στις ήδη υπάρχουσες κάμερες της ΕΡΤ, μπας και φύγει κανένας «άχρηστος» δημοσιογράφος και πάρει τη θέση του ο κύριος Ψαριανός, που γλυκοκοίταζε το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στα τέλη του 2019. Άλλωστε, στην προσπάθεια της κυβέρνησης να «καταπολεμήσει» την παραπληροφόρηση σχετικά με τον κορονοϊό, δεν περισσεύει κανένας – πόσο μάλλον ένα «πολιτικό asset» του βεληνεκούς του συγκεκριμένου κυρίου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: