Στερητικό σύνδρομο για τον Βασίλη; – Υπομονή ως τις 21 Φλεβάρη

Διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη από τον Σταυρό του Νότου

Όσοι ζουν για να τον ακούνε, νιώθουν πως δεν είναι ζωή αυτή χωρίς Βασίλη. Αλλά θα πάρουν το δικό τους οξυγόνο στις 21 του μηνός, με τη διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη από τον “Σταυρό του Νότου”. Ναι δε θα είναι το ίδιο από απόσταση. Αλλά το φανατικό του κοινό θα την χαρεί όσο λίγες συναυλίες, ύστερα από τόσους μήνες. Και μάλλον θα το χαρεί και ο ίδιος πιο πολύ από όλους, γιατί η επαφή με το κοινό είναι η τροφή και το οξυγόνο του καλλιτέχνη.

Έτσι λοιπόν, στις 21 του μηνός, ο Βασίλης δίνει την πιο ιδιαίτερη συναυλία όλης της μουσικής του διαδρομής, χωρίς ζωντανό κοινό, αλλά με χιλιάδες θεατές που μπορούν να τον απολαύσουν, αγοράζοντας εισιτήρια μέσω της Viva προς 10 ευρώ (8 ευρώ η προπώληση ως τις 18 του μήνα).

Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα πλαισιώνουν οι μόνιμοι συνεργάτες του -μεταξύ άλλων ο Αντρέας Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, η Μαίρη Μπρόζη και ο Απόστολος Μόσιος στις φωνές.

Πιάνο – keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: