Βίβα… ΚΝΕ!!!

Εκείνο που με έκανε, να κάνω αυτό το σημείωμα, δεν είναι να παινέσω το φεστιβάλ, αυτό έχει από μόνο του τεράστια αξία…

Παρακολουθώντας μέσα από το portal του 902.gr τις φετινές εκδηλώσεις του 50ου  φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, διαπίστωνα το πόσο μεγάλη δουλειά κάνουν τα παιδιά της ΚΝΕ.  Όμως φτάνοντας στο τετραήμερο 18 μέχρι 21 Σεπτέμβρη, δηλαδή στην τελική ευθεία στο πάρκο Τρίτση, διαπιστώνεις πόσο σπουδαία πρέπει να νιώθει από αυτή την πολιτική – πολιτιστική ανάταση που προσφέρουν οι νεολαίοι μας η ΕΛΛΑΔΑ. Η πραγματική Ελλάδα, η Ελλάδα της εργατικής τάξης και συνολικά του λαού μας. 

Εκείνο που με έκανε, να κάνω αυτό το σημείωμα, δεν είναι να παινέσω το φεστιβάλ, αυτό έχει από μόνο του τεράστια αξία. Θέλω να πω χίλια μπράβο στον 902.gr,  katiousa.gr, imerodromos.gr και κυρίως στους εργαζόμενούς τους που μας δίναν συνέχεια υλικό για ενημέρωσή μας όλο το τετραήμερο. Ένα τετραήμερο που μας γαλήνευε ο μεστός λόγος του Δημήτρη Κουτσούμπα, αλλά και ο ολόφρεσκος δροσερός λόγος του Θοδωρή Κωτσαντή. 

Για όλα τα άλλα π.χ. διεθνείς αντιπροσωπείες που πήραν μέρος στο φεστιβάλ, καλλιτέχνες, συμμετοχή σε πάνελ κτλ, τα ευχαριστηθήκαμε έτσι κι αλλιώς. Έτσι θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους του portal  902.gr,  katiousa.gr, imerodromos.gr για τις προσπάθειές τους να ενημερωνόμαστε ίσως σε βάρος της ίδιας της συμμετοχής τους στο φεστιβάλ

Αυτό το κείμενο ίσως αντιπροσωπεύει τους χιλιάδες φίλους του φεστιβάλ της ελληνικής επαρχίας…

Τάσος Σεβαστιάδης
23/9/2024

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: