Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Το Ισραήλ με τις «πλάτες» ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ συνεχίζει τις δολοφονικές του επιθέσεις σε Λίβανο, Παλαιστίνη και Συρία βάζοντας μπουρλότο σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Το Ισραήλ με τις «πλάτες» ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ συνεχίζει τις δολοφονικές του επιθέσεις σε Λίβανο, Παλαιστίνη και Συρία βάζοντας μπουρλότο σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Διεξάγει τρομοκρατικές επιθέσεις βομβαρδίζοντας ανηλεώς τον Λίβανο, στοχοποιεί και σφάζει συνεχώς σε καταυλισμούς και σχολεία που συγκεντρώνονται εκτοπισμένοι. Στον Λίβανο ξεπερνούν το 1,2 εκ. ενώ  ενώ στη Λωρίδα της Γάζας ουσιαστικά μιλάμε για ολόκληρο τον πληθυσμό της που έχει μετακινηθεί τουλάχιστον 1 φορά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας το κράτος-δολοφόνος:

Σκότωσε τουλάχιστον 18 Παλαιστίνιους με βομβαρδισμό σε καφενείο (!) στον προσφυγικό καταυλισμό Τουλκάρεμ της Δυτική Όχθης. Αυτή ήταν μια από τις φονικότερες αεροπορικές επιθέσεις στη Δυτική Όχθη από το 2000. Το Ισραήλ είναι κατοχική δύναμη που σφάζει, βιάζει και ανοσιουργεί κατά των Παλαιστινίων και στη Δυτική Όχθη από το 1967!

Προχώρησε σε αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς της Βηρυτού. Πάνω από 11 φορές χτύπησε τα νότια προάστια της πόλης ενώ ένα τουλάχιστον πλήγμα έγινε κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης. Όπως μεταδόθηκε από ισραηλινά και αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης στόχος ενός από τα χτυπήματα του κράτους-τρομοκράτη ήταν ο διάδοχος του Χ. Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολαχ.

Από τα «στοχευμένα πλήγματα» του Ισραήλ στον Λίβανο, που κάνουν τα ευρωατλαντικά φερέφωνα να «εκστασιάζονται», από τον περασμένο Οκτώβρη έχουν δολοφονηθεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον 124 παιδιά!

Αντίστοιχα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μόνο τις τελευταίες 24 ώρες σκοτώθηκαν 28 υγειονομικοί!

Όπως μεταδίδεται οι ισραηλινοί εισβολείς συναντούν σθεναρή αντίσταση στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ.

Την ώρα που τα φερέφωνα της χυδαίας προπαγάνδας των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ μιλούν για «προσπάθειες να συγκρατηθεί το Ισραήλ», το κράτος-δολοφόνος βρίσκεται σε απόλυτη συνεννόηση με τις ΗΠΑ για τις επόμενες ενέργειες που θα σπρώξουν στον όλεθρο. Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εχθές δήλωσε ότι είναι σε εξέλιξη «συζητήσεις» για ενδεχόμενα ισραηλινά πλήγματα σε ιρανικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις. Το Ιράν έχει δηλώσει πως σε περίπτωση που το Ισραήλ επιτεθεί ξανά η απάντηση θα είναι «μή συμβατική».

Όλοι στο πόδι ενάντια στο ιμπεριαλιστικό μακελειό -Έξω τώρα η Ελλάδα από τον πόλεμο

Δεκάδες διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πικετοφορίες σε όλη την Ελλάδα διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Να φτάσει παντού το μήνυμα ότι οι λαοί έχουν τη δύναμη να ακυρώσουν αυτούς τους σχεδιασμούς, ότι δεν πρέπει να δεχθούν να γίνουν «κρέας στα κανόνια» των ιμπεριαλιστών και ότι μπορούν να νικήσουν το σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους και προσφυγιά.

Η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί αύριο, Σάββατο, σε μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις που θα γίνουν σε:

Αθήνα: 12 μ. στην Ομόνοια

Πειραιά: 12 μ. στο Δημοτικό Θέατρο

Περιστέρι: 11 π.μ. στην πλ. Δημαρχείου

Ιλιον: 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία

Καλλιθέα: 12 μ. στην πλ. Κύπρου

Ν. Ιωνία: 12 μ. στην πλ. Σημηριώτη

Χαλάνδρι: 12 μ. στην πλ. Χαλανδρίου

Ελευσίνα: 6 μ.μ. στην πλ. Ευμολπιδών

Σε Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία

Στο Κιλκίςσήμερα Παρασκευή στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο της 25ης Mαρτίου.

Στη Βέροια την Τρίτη 8 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου.

Οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σήμερα στις 6.30 μ.μ., διοργανώνουν πικετοφορία για το ίδιο θέμα στην πλ. Ταχυδρομείου. Αντίστοιχα σήμερα οι Οργανώσεις Μαγνησίας στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Νικολάου στον Βόλο και της Καρδίτσας στις 7 μ.μ. στην Alpha Bank.

Σε άλλες πόλεις

Στην Αλεξανδρούπολη η ΤΕ Εβρου καλεί σε συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτώβρη στις 11 π.μ. στο πάρκο Ακαδημίας.

Στα Γιάννενα, σήμερα στις 6 μ.μ. στο δημαρχείο.

Στη Λιβαδειά, σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Στη Χαλκίδα, αύριο Σάββατο στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Δικαστηρίου (Αβάντων).

Στην Κέρκυρα, αύριο Σάββατο στις 11 π.μ. στην Ανουτσιάτα.

Στην Ηγουμενίτσα, αύριο Σάββατο στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου.

Στην Πρέβεζα, αύριο Σάββατο, στις 12 μ. στη Θεοφάνειο.

Στη Λευκάδα, σήμερα Παρασκευή 4/10, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Μηνά.

Επίσης αύριο θα γίνουν περιοδείες στις κεντρικές πλατείες ΚομοτηνήςΠτολεμαΐδας και Φλώρινας.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: