Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Γυναίκες στρατιώτες του Ισραήλ, του κράτους δολοφόνου των Παλαιστινίων εδώ και 75 χρόνια, επιχαίρουν και φωτογραφίζονται πάνω στο θάνατο και στα συντρίμμια της καταστροφής που το  ίδιο έχει προκαλέσει…

Γράφει ο Θάνος Βασιλόπουλος

Ο φασισμός σε όλη του την αποκοτιά και το δολοφονικό του μένος.

Γυναίκες στρατιώτες του Ισραήλ, του κράτους δολοφόνου των Παλαιστινίων εδώ και 75 χρόνια, επιχαίρουν και φωτογραφίζονται πάνω στο θάνατο και στα συντρίμμια της καταστροφής που το  ίδιο έχει προκαλέσει.

Το κράτος αυτό εδώ και ένα χρόνο επιχειρεί τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και τον εξοστρακισμό του από τα πατρογονικά του εδάφη με χιλιάδες νεκρούς, τις δε τελευταίες ημέρες βομβαρδίζει και άλλες χώρες της περιοχής.

Αυτό το κράτος στηρίζουν με κάθε τρόπο οικονομικό, στρατιωτικό, πολιτικό, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η κυβέρνηση της ΝΔ, και όλα τα κόμματα του ευρωατλαντισμού στη χώρα μας.

Τα δε συστημικά ΜΜΕ, αποκρύπτοντας και διαστρεβλώνοντας τα πραγματικά γεγονότα προπαγανδίζουν ξεδιάντροπα τη φασιστική, δολοφονική δράση του κράτους αυτού, προσπαθώντας να δημιουργήσουν φιλοπολεμικό κλίμα μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Ταιριάζει απόλυτα.

ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. Η ελληνική βουλή έχει ψηφίσει ομόφωνα την αναγνώριση ΕΛΕΎΘΕΡΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ κράτους.

Έχουν την υποχρέωση να εφαρμόσουν άμεσα τον νόμο αυτό, αν στοιχειωδώς σέβονται τη δική τους αστική δημοκρατία.

Έχουμε την υποχρέωση όλοι μας, απέναντι στη ζωή και στις επόμενες γενιές να απαιτήσουμε:

ΌΧΙ στον πόλεμο.

Όχι στην εμπλοκή της χώρας μας.

Θάνος Βασιλόπουλος
Συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: