Καλή η παράσταση… αλλά το έργο δεν κόβει εισιτήρια

«Μας ρεζίλεψε. Εβγαινα στα κανάλια και έκανα γαργάρα το “πατρίς – θρησκεία – οικογένεια” και το “είναι ιερή συμμαχία το ΝΑΤΟ”», έλεγε «όλο οργή» ο Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στ. Κασσελάκη, διερωτώμενος αν είναι «αυτή η αριστερά»….

«Μας ρεζίλεψε. Εβγαινα στα κανάλια και έκανα γαργάρα το “πατρίς – θρησκεία – οικογένεια” και το “είναι ιερή συμμαχία το ΝΑΤΟ”», έλεγε «όλο οργή» ο Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στ. Κασσελάκη, διερωτώμενος αν είναι «αυτή η αριστερά».

Αν και κάτι ξέρουν όλοι αυτοί για τη ΝΑΤΟική «αριστερά», μείναμε με την απορία: Οταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε δυο – δυο τις συμφωνίες με τον «διαβολικά καλό» Τραμπ, που μετέτρεψαν όλη την Ελλάδα σε αμερικανοΝΑΤΟική βάση, τις «τριμερείς» με το κράτος – δολοφόνο Ισραήλ, όταν υπέγραφαν τη ΝΑΤΟικής κοπής Συμφωνία των Πρεσπών, παραδίδοντας μάλιστα και μαθήματα περί «διεθνισμού», τόσο καλά έκρυβαν όλοι αυτοί, όπως ο Ζαχαριάδης ή οι άλλοι της «Νέας Αριστεράς», το …ρεζιλίκι τους; Οταν έλεγαν και λένε για το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», όταν έλεγαν και λένε ότι πρέπει πιο αποφασιστικά η κυβέρνηση να αναλάβει ρόλους στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Ουκρανία και να τρέξει τις «διευθετήσεις» με την Τουρκία, τους εξαναγκάζει κάποιος ή τους βγαίνουν αυθόρμητα;

Ας αφήσουν λοιπόν τα σάπια: Καλή η παράσταση που ξανανεβάζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, χρησιμοποιώντας ως «κολυμβήθρα» την προεδρία και την εκ νέου υποψηφιότητα Κασσελάκη, αλλά το έργο δεν κόβει εισιτήρια.

Από την στήλη “Από…μέρα σε…μέρα” του σημερινού Ριζοσπάστη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: