Τραγουδόσαυρος: Αφεντικά και Δούλοι + Τα Τετραπλά

«Όλα είναι ένα θέατρο» είχε πει πολλά χρόνια πριν η Lady Gaga και έκτοτε, σύσσωμοι οι Αστοί μέσω τής κάθε κυβέρνησής τους μ’ όλα τα εκάστοτε Αστικά αντιπολιτευτικά κόμματά τους, μικρά και μεγάλα, μαζί και η υψηλή ιεραρχία τής Εκκλησίας, δεν παύουν να επιβεβαιώνουν την τής Gaga σοφία!

Τι να πρωτοπεί κανείς για το έργο τής παρούσας κυβέρνησης αλλά και όλων των Αστικών κομμάτων τής συμπολίτευσης… συγγνώμη… τής αντιπολίτευσης ήθελα να πω!

Ένα απ’ τα τελευταία τους καταφύγια σε καιρούς βαθειάς και πολυετούς κρίσης είναι και αυτό καθ’ αυτό το θέαμα υπό την όποια έννοια, με οποιοδήποτε μέσο και μ’ οποιονδήποτε τρόπο.
Αρκεί, να μην συνοδεύεται από άρτο…
Αυτόν, βλέπετε, τον έχουν δεσμεύσει προ πολλού η βαθύπλουτη και άρχουσα εγχώρια κι αλλοδαπή Αστική Τάξη απ’ τη μιά κι απ’ την άλλη η υψηλή ιεραρχία τής Εκκλησίας, ώστε να τελούνται αποκλειστικά τα δικά τους έργα που, στην περίπτωση τής Εκκλησίας τυχαίνει νά ‘ναι και “θεάρεστα”, λόγω τού “πνευματικού” της ρόλου στην κοινωνία – πάντα σε συναλληλία με το δίκιο τής τάξης των Αστών!

«Όλα είναι ένα θέατρο» είχε πει πολλά χρόνια πριν η Lady Gaga και έκτοτε, σύσσωμοι οι Αστοί μέσω τής κάθε κυβέρνησής τους μ’ όλα τα εκάστοτε Αστικά αντιπολιτευτικά κόμματά τους, μικρά και μεγάλα, μαζί και η υψηλή ιεραρχία τής Εκκλησίας, δεν παύουν να επιβεβαιώνουν την τής Gaga σοφία!

Κάπως έτσι, «Αφεντικά και δούλοι + Τα Τετραπλά», δηλαδή θεαματικότατα, ΑρχοΤαξικότατα, ΕυρωΕνωμένα, ΝΑΤΟϊκά και προ παντός Ορθόδοξα κι αφού δεν κερδάμε και στην Eurovision να την φέρουμε Ελλάδα μπας κι εύρει το ντόπιο πόπολο κάτι ανώδυνο μα φανταζί ν’ ασχοληθεί για να ξεχάσει – έστω και για λίγο – την τυραννία που τού βγάζει αδιαλείπτως τα ματάκια με τα ίδια του τα οχλικά χεράκια, αποφάσισε η εν τη κατιούσα κυβέρνηση να ενημερώσει τον Ελληνικό Λαό αποτελεσματικότερα για την αξία, τη σημασία και δη την ουσία τού έργου της!

Κάλεσε λοιπόν την Μυλένα τής Αγροτιάς, δηλαδή την Γαλλίδα σούπερ σταρ Mylène Farmer για να μάς το επικοινωνήσει ζωντανά, θεαματικά, τραγουδιστά και μαζικά.
Μπλέχτηκε όμως κι ο Τραγουδόσαυρος στο concept ερήμην τού Μαξίμου και γίναν όλα… σαν τα μούτρα του τα προλεταριοφολίδωτα…

Τέτοιο “σουξέ” στην επικοινώνηση τού έργου της, ούτε στην ΔΕΘ δεν είχε η κυβέρνηση και βλέποντας το βίντεο που παρέχει υπερθέαμα μετά φώτων, σκηνικών, μουσικής και τραγουδιού, αλλά και δεινό τρίο παρουσίασης, κατανοεί κανείς το γιατί.

ΤΙΤΛΟΣ:
Αφεντικά και δούλοι + Τα Τετραπλά
ΙΔΕΑ, ΤΙΤΛΟΙ ΑΡΧΗΣ, ΚΕΙΜΕΝΑ, ΔΙΑΛΟΓΟΙ, ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΛΟΓΩΝ, ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ, ΦΩΝΗΤΙΚΑ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ:
Τραγουδόσαυρος
ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ:
Δημήτρης Αρσενόπουλος
ΗΧΟΛΗΨΙΑ, EDITING & MASTERING:
Νικόλας (The Mute) Χαλντούπης στα SoundCave Studios Athens

link τού βίντεο στο TikTok:
https://vm.tiktok.com/ZNecSAast/
link τού βίντεο στο Instagram:
https://www.instagram.com/reel/DA5OhM6s88C/?igsh=b3ZiMzZ0cGczNDVx
link τού βίντεο στο Facebook:
https://www.facebook.com/share/v/aMmXWAuUcpiX5Wuu/

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: