«40 αποκεφαλισμένα μωρά»…

Τα ψέματα τελειώνουν για τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τους ακροδεξιούς γελωτοποιούς και τα αστικά ΜΜΕ. Συνένοχος ο λαός δεν θα γίνει στον φόνο που διεξάγει ο δικός τους σύμμαχος!

Για όσους δεν θυμούνται, τα «40 αποκεφαλισμένα μωρά από τη Χαμάς» ήταν ένα από τα πιο χυδαία fake news που αξιοποιήθηκε πέρσι τέτοιες μέρες για να δικαιολογήσει τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα και για να καθοδηγήσει τους λαούς προς την υποστήριξη του κράτους-δολοφόνου. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου πολύ γρήγορα (ο «προοδευτικός» Μπάιντεν μάλιστα δήλωνε ότι είδε και φωτογραφίες με αποκεφαλισμένα μωρά, ενώ το επιτελείο του μάζεψε τη δήλωσή του λίγη ώρα αργότερα…) και σε 24 ώρες διαψεύστηκε, αλλά η δουλειά της πολεμικής προπαγάνδας είχε γίνει!

Αυτά πέρσι. Δεν θα σχολιάσουμε ότι υπάρχουν ακόμα και τώρα Έλληνες δημοσιογράφοι που μόλις ακούσουν απλά μία κριτική προς το Ισραήλ από κάποιον καλεσμένο, αρχίζουν να του λένε για «αποκεφαλισμένα μωρά»… Έχουν μπουκώσει τόσο πολύ με non paper πρεσβειών που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Πάμε στα τωρινά. Αν κάποιος παρακολουθεί δελτία ειδήσεων ή αν είναι ακόμα πιο «ψαγμένος» και παρακολουθεί και τις καθημερινές παρεμβάσεις των αστικών κομμάτων, τότε η επικαιρότητα είναι περίπου αυτή:

– Χαριτωμένο ΠΑΣΟΚικό debate, όπου κάθε υποψήφιος επιχειρούσε να πείσει ότι δεν είναι ΝΔ.

– Καρεκλομαχία ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ και ρεπορτάζ από τα τρολ.

– Τυπικές, λένε, συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον Ερντογάν όπου «συμφωνούν ότι διαφωνούν» και διατηρούνται τα ήρεμα νερά στο Αιγαίο, λίγο μετά την απαίτηση του Ερντογάν να αναγνωριστεί ως «κράτος» το κατεχόμενο -από τη ΝΑΤΟική Τουρκία- τμήμα της Κύπρου.

Φυσικά, δεν είναι αυτή ακριβώς η επικαιρότητα. Γιατί το Ισραήλ προετοιμάζει, όπως φαίνεται, μετά τους φονικούς βομβαρδισμούς και τους εκατοντάδες νεκρούς, χερσαία επέμβαση στον Λίβανο. Ένα χρόνο μετά την έναρξη της γενοκτονίας σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, το κράτος-δολοφόνος διεξάγει νέο γύρο σφαγών στην περιοχή, αφού έχει προβεί σε τρομοκρατικές ενέργειες, βομβαρδισμούς και επιθέσεις σε 5 χώρες της Μέσης Ανατολής (Παλαιστίνη, Λίβανος, Υεμένη, Συρία, Ιράν – όπου δολοφονήθηκε ο επικεφαλής της Χαμάς).

Φυσικά ο κίνδυνος για τον ελληνικό λαό από αυτές τις εξελίξεις είναι πολύ μεγάλος και δεν αφορά μόνο τη δημιουργία νέων προσφυγικών ροών. Άλλωστε το Ισραήλ είναι το alter ego των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Αν κάποιος κοιτάξει ένα χάρτη, θα καταλάβει ότι ο Λίβανος όχι απλά δεν είναι μακριά, αλλά τον χωρίζει από την Ελλάδα μόλις μία χώρα, η Κύπρος.

Προκειμένου να μην ακούγονται οι σειρήνες του ιμπεριαλιστικού πολέμου και των θεάρεστων έργων των συμμάχων, επιβάλλεται σιγή ιχθύος στην πλειοψηφία των ΜΜΕ.

– Αλήθεια, τι θα πούνε όλοι οι «παπαγάλοι» που ακόμα και τώρα στηρίζουν τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού αξιοποιώντας φαιδρά ψέματα; Ποια Χαμάς δικαιολογεί το πολεμικό όργιο του Ισραήλ στον Λίβανο;

– Αν καταδικάζεται η Ρωσία ή η Τουρκία σαν αναθεωρητική δύναμη γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο με το Ισραήλ που γράφει τα σύνορα στα παλιά του τα παπούτσια και βομβαρδίζει όπου θέλει με τη στήριξη των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ;

– Πού πήγε η κλάψα για τις ανθρώπινες ζωές τώρα που βομβαρδίζει ο «σύμμαχος Ισραήλ» τον Λίβανο; Δεν έχει δάκρυα για αυτούς ο εσμός των «παπαγάλων» των ΜΜΕ; Δεν έχει. Είναι επιλεκτικά τα δάκρυα.

– Τι θα έλεγε σήμερα π.χ. η κρατική τηλεόραση αν η Χαμάς βρισκόταν πίσω από μια επίθεση που προκαλούσε εκρήξεις σε μανάβικα, νοσοκομεία, σαλόνια σπιτιών, σε οικογενειακά τραπέζια κλπ.; Φανταζόμαστε όλοι τι θα έλεγαν σε τέτοιο ενδεχόμενο. Τώρα όμως που αυτή την πραγματικά τρομοκρατική επιχείρηση την διεξήγαγε το Ισραήλ, θαυμάζουν την αποτελεσματικότητά του! Ντροπή, αίσχος και αηδία!

Τελευταίο φύλλο συκής για τους πιο… ντροπαλούς υπερασπιστές των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ ΕΕ αποτελεί το αφήγημα που πάνω-κάτω λέει τα εξής: «Ο Νετανιάχου είναι ακροδεξιός, δεν είναι το ίδιο με τους προοδευτικούς ηγέτες της Δύσης, οπότε ας κάνει ό,τι νομίζει χωρίς τη στήριξη των Ευρωατλαντικών»… Την ίδια στιγμή έχει πλημμυρίσει η Ανατολική Μεσόγειος, η Ερυθρά Θάλασσα και οι χώρες της Μέσης Ανατολής με Αμερικανούς στρατιώτες, αεροπλανοφόρα και άλλα ΝΑΤΟικά στρατιωτικά μέσα που έχουν σπεύσει για υποστήριξη στο Ισραήλ!

Τα ψέματα τελειώνουν για τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τους ακροδεξιούς γελωτοποιούς και τα αστικά ΜΜΕ. Συνένοχος ο λαός δεν θα γίνει στον φόνο που διεξάγει ο δικός τους σύμμαχος!

Να σταματήσει κάθε στρατιωτική, οικονομική και πολιτική στήριξη στο κράτος του Ισραήλ. Να σταματήσει η παροχή βοήθειας από ελληνικές υποδομές στη φονική μηχανή του Ισραήλ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Καμία εμπλοκή στο μακελειό που προκαλεί το Ισραήλ στους λαούς της περιοχής.

Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια λάμπει και για όποιον θέλει να λέγεται άνθρωπος τον οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: Αλληλεγγύη στους λαούς που σφαγιάζονται από το Ισραήλ! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: