ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ! Ξεσηκωμός σε όλη τη Λοκρίδα για την γενική απεργία και συγκέντρωση στο εργοστάσιο της Λάρυμνας, την Τετάρτη

Με αποφασιστικότητα, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι οικογένειές τους, οι σύλλογοι και οι λαϊκοί φορείς της Λοκρίδας καλούν σε ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή, για να μην περάσουν οι απολύσεις, να μην ερημώσει ο τόπος τους – Σήμερα κινητοποίηση και συνάντηση με τον ειδικό διαχειριστή στην έδρα της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα

Με αποφασιστικότητα, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι οικογένειές τους, οι σύλλογοι και οι λαϊκοί φορείς της Λοκρίδας καλούν σε ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή στην γενική απεργία και τη συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου της Λάρυμνας, την Τετάρτη 17 Ιούλη, στις 10:30πμ, για να μην περάσουν οι απολύσεις, να μην ερημώσει ο τόπος τους.

Οι εργαζόμενοι και το Σωματείο τους στο εργοστάσιο, οι οικογένειές τους στον οικισμό και τα ΛΑΡΚΟχωρια, οι συνάδελφοι τους εργαζόμενοι και τα συνδικάτα, οι επαγγελματίες και οι αγρότες, ολόκληρος ο λαός της περιοχής βρίσκονται στο πόδι για την οργάνωση του μεγάλου αγωνιστικού σταθμού της Τετάρτης, αλλά και για τη συνέχιση του αγώνα. Οργανώνουν τη μεγάλη γενική απεργία της Λοκρίδας, στέλνοντας δυναμικό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα επιτρέψουν να μαραζώσει η περιοχή τους, ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι τους, ότι ο αγώνας αυτός αφορα ολόκληρη την εργατική τάξη και το λαό.

Χαρακτηριστικό του ξεσηκωμού που επικρατεί στην περιοχή είναι το γεγονός ότι ακόμη και οι εφημέριοι στις ενορίες στα ΛΑΡΚΟχωρια, στο κήρυγμα τους μετά την κυριακάτικη λειτουργία, μίλησαν για τον αγώνα της ΛΑΡΚΟ και κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και τη συγκέντρωση της Τετάρτης.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και ο λαός της περιοχής με ψηλά το κεφάλι, με ενότητα και συσπείρωση ετοιμάζονται να προσθέσουν μία λαμπρή ακόμη σελίδα στον ηρωικό αγώνα τους, ο οποίος τους κράτησε όρθιους 4,5 χρόνια τώρα, απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους, στην κυβέρνηση την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Και την αποφασιστικότητα τους να υπερασπιστούν τη ζωή και τον τόπο τους εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οικογένειές τους την έδειξαν για μία ακόμη φορά το βράδυ της Κυριακής. Συγκεντρώθηκαν ξανά στην πύλη του εργοστασίου, εκεί ο πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Πολίτης τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, την μάχη της γενικής απεργιακής κινητοποίηση την Τετάρτη αλλά και τη συνέχισης του αγώνα

«Με τον αγώνα μας θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε όρθιοι. Να δώσουμε και αυτή τη μάχη για να μην περάσουν οι απολύσεις αλλά και με τον αγώνα, την ενότητα και την αλληλεγγύη θα σταθούμε όρθιοι και την επόμενη μέρα», τόνισε ο Παναγιώτης Πολίτης.

Έκανε επίσης γνωστό ότι σήμερα Δευτέρα 15 Ιούλη, στις 10 π.μ., τα Σωματεία θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση και συνάντηση με τον ειδικό διαχειριστή στην έδρα της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα, ενώ παράλληλα τόσο για την αυριανή μέρα όσο και για την Τρίτη το Σωματείο της ΛΑΡΚΟ, μαζί με εκπροσώπους συνδικάτων και φορέων της Λοκρίδας θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις, σε χωριά εργοστάσια και άλλους χώρους δουλειάς της περιοχής καλώντας ξεσηκωμό και μαζικής συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης.

Επίσης ήδη αυτοκίνητα με νουντούκες οργώνουν τα χωριά. Ενημερώνουν ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ απολύονται και καλούν σε ξεσηκωμό.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: