«Κυριάκο – Σταϊκούρα ακούστε το καλά, η ΛΑΡΚΟ δεν θα γίνει μάντρα για υλικά» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Έξω από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος στην Αθήνα, με κινητοποίηση σωματεία και εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ απαντούν στην εντολή να πεταχτούν οι εργαζόμενοι από το εργοστάσιο και τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τα συνθήματα, όπως «Κυριάκο, Σταϊκούρα ακούστε το καλά η ΛΑΡΚΟ δεν θα γίνει μάντρα για υλικά», κυριαρχούν έξω από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος στην Αθήνα, όπου με κινητοποίηση σωματεία και εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ απαντούν στην εντολή να πεταχτούν οι εργαζόμενοι από το εργοστάσιο και τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, που έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ειδικός διαχειριστής, προχωρώντας στην υλοποίηση των προκλητικών, επικίνδυνων και εκδικητικών σχεδιασμών της κυβέρνησης.

Αντιπροσωπεία των σωματείων της ΛΑΡΚΟ συναντιέται αυτή τη στιγμή με εκπρόσωπο του υπουργείου.

Στο πλευρό τους βρίσκονται σωματεία, φορείς και εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της Αττικής, εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ από την Αθήνα, καθώς και αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους. Παραβρίσκονται ακόμα Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.

Στην συγκέντρωση παραβρίσκονται επίσης ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και τα μέλη της ΚΕ και βουλευτές του Κόμματος, Νίκος Αμπατιέλος και Χρήστος Κατσώτης.

Παράλληλα απευθύνεται κάλεσμα συμμετοχής στον μεγάλο σταθμό του συγκλονιστικού αγώνα, την γενική απεργία στη Λοκρίδα και την μεγάλη συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, την Τετάρτη 17 Ιούλη στις 10.30 π.μ.

«Αλληλεγγύη στα αδέρφια μας»

Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στα αδέλφια μας στην ΛΑΡΚΟ και απαιτούμε να εξασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ και να εξασφαλιστεί το εισόδημα των εργαζομένων, καθώς και να μην ξεσπιτωθούν αυτοί και οι οικογένειές τους, επεσήμανε ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: