“Συγκινητική παράσταση…” – Το STAR συνεχίζει να ξεπλένει σχολαστικά τον Λιγνάδη

Μακάρι το κανάλι να είχε το ίδιο ενδιαφέρον για όλους τους κρατούμενους, τα δικαιώματα που στερούνται και τις άθλιες συνθήκες κράτησής τους

Όταν είχαν έρθει στο προσκήνιο οι υποθέσεις παιδεραστίας για τις οποίες κατηγορείται και βρίσκεται στη φυλακή ο Λιγνάδης, το δελτίο ειδήσεων του Star έπαιξε ένα ρεπορτάζ που ξέπλενε πολύ σχολαστικά τον Λιγνάδη και μας ενημέρωνε υπεύθυνα πως τον κατηγορούν για το τίποτα! Αμέσως μετά τη γενική κατακραυγή, προσπάθησαν να ανασκευάσουν και να διασκεδάσουν μερικώς τις εντυπώσεις.

Τώρα που το θέμα δεν είναι τόσο νωπό, το κανάλι συνεχίζει απτόητο το ίδιο βιολί και αποδεικνύει πως εκείνο το ρεπορτάζ δεν ήταν κάποιο τυχαίο λάθος. Αυτή τη φορά μας προβάλλει τις κοινωνικές ευαισθησίες του Λιγνάδη, μας μεταφέρει πόσο συγκινητική ήταν η παράσταση στις φυλακές και δίνει λεπτομέρειες για τον ρόλο του αφηγητή που είχε, ενώ συμμετείχαν και άλλοι κρατούμενοι.

Μακάρι το κανάλι να είχε τέτοιο ενδιαφέρον για όλους τους κρατούμενους, τα δικαιώματα που στερούνται και τις άθλιες συνθήκες κράτησής τους, για να αποδείξει με τη σειρά του πως δεν έχει επιλεκτικές ευαισθησίες που κρύβουν αλλού είδους σχέσεις και συνδέσεις.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: