Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας: «Εικοσιτρείς και Εικοσιένα» – Η ώρα του εγκλήματος στα Τέμπη έγινε φωτογραφική έκθεση

Σκοπός της έκθεσης είναι να συμβάλει ώστε η οργή και η θλίψη να γίνουν γνώση και συλλογικός αγώνας κατά των πραγματικών αιτιών της τραγωδίας

Την Πέμπτη 25 Απρίλη 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο “Εικοσιτρείς και Εικοσιένα” (η ώρα που σημειώθηκε το έγκλημα στα Τέμπη)  που διοργανώνει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη στην Λάρισα.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη. Το παρόν έδωσαν γονείς και συγγενείς των θυμάτων που συγκινημένοι ζήτησαν δικαίωση στη μνήμη των παιδιών τους, συμπαράσταση στον δικαστικό τους αγώνα, να μην ξεχαστεί και να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε μικρό βίντεο με τα ονόματα και τις ηλικίες των θυμάτων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Ακολούθησε ομιλία της κα Εβελίνας Πρεβέντη καθώς και του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Σωτήρη Δημητρόπουλου, που ανέφερε πως σκοπός της έκθεσης είναι να συμβάλει ώστε η οργή και η θλίψη να γίνουν γνώση και συλλογικός αγώνας κατά των πραγματικών αιτιών της τραγωδίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 25 Μάη.

Φωτογραφία: Δημητρης Κασταναράς

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: