Καταγγελία ΣΕΑΑΝ: «Τα σφαγεία των ΚΕΠΑ καλά κρατούν και η διοίκηση του ΕΦΚΑ προκαλεί»

“Ανεξάρτητα από πλατφόρμες, φόρμες και κανονισμούς, μια βαριά ανάπηρη που έχει δουλέψει όλη της την ζωή κάνει ένσταση σε αρμόδιο όργανο της Διοίκησης, θεωρεί ότι έχει αδικηθεί και έχει αδικηθεί για δεύτερη φορά, δεν οφείλει η διοίκηση να εξετάσει την περίπτωσή της;”

Τα σφαγεία των ΚΕΠΑ καλά κρατούν και η διοίκηση του ΕΦΚΑ προκαλεί. Ανησύχησαν κάποιους οι καταγγελίες της ΣΕΑΑΝ για την απροσχημάτιστη σφαγή –  «απόφαση», να μην δοθεί το εξωιδρυματικό επίδομα σε γυναίκα βαριά ανάπηρη στην Κέρκυρα και σε βαριά πάσχοντας με σκλήρυνσης κατά πλάκας στην Αιτωλοακαρνανία. Έφτασαν στο σημείο να αρνούνται να παραλάβουν την ένσταση ως εκπρόθεσμη αλλά και να την καταχωρήσουν στο πρωτόκολλο. Σε διαμαρτυρία των ενδιαφερόμενων η διοίκηση του ΕΦΚΑ απαντάει ότι έτσι λένε οι πλατφόρμες και οι κανονισμοί και ότι η απόφαση στάλθηκε σε συγκεκριμένη θυρίδα στις 28 του Απρίλη. Η απόφαση εντοπίστηκε στις 7 του Μάη και η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει την ένδειξη η ημέρα της εκτύπωσης είναι και η μέρα παραλαβής, άρα 7 του Μάη. 

Αλλά ανεξάρτητα από πλατφόρμες, φόρμες και κανονισμούς, μια βαριά ανάπηρη που έχει δουλέψει όλη της την ζωή κάνει ένσταση σε αρμόδιο όργανο της Διοίκησης, θεωρεί ότι έχει αδικηθεί και έχει αδικηθεί για δεύτερη φορά, δεν οφείλει η διοίκηση να εξετάσει την περίπτωσή της; Όμως εδώ φαίνεται ότι όχι μόνο ενόχλησε η πέρα για πέρα τεκμηριωμένη ένσταση αλλά και επειδή κοινοποιήθηκε και στους αγωνιστικούς συνδικαλιστικούς φορείς, εργατικό κέντρο, ΣΕΑΑΝ, συλλόγους γυναικών αλλά και στα μέσα ενημέρωσης. Φοβούνται την αποκάλυψη μηχανισμοί εκμετάλλευσης των αναπήρων που είναι στημένοι στις διάφορες περιοχές που συνδέουν τα ΚΕΠΑ Κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα του κεφαλαίου, Δήμους και συμβιβασμένες, διεφθαρμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΑΜΕΑ. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: