Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Πρόληψης Εξάρτησης: Το νομοσχέδιο για την ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης να αποσυρθεί!

Το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία της 29ης Ιουλίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την «Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης» στη Βουλή.

Το Σωματείο εργαζομένων στα Κέντρα πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία της 29ης Ιουλίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την «Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης» στη Βουλή.

Τα σωματεία του χώρου της υγείας, ψυχικής υγείας, πρόληψης και απεξάρτησης απεργούν και διαδηλώνουν με αίτημα να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που ισοπεδώνει την ψυχική υγεία, πρόληψη και απεξάρτηση. Κινητοποιούμαστε δυναμικά από το Νοέμβριο του 2023, 9 μήνες μετά, την ώρα που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο χρειάζεται να λειτουργήσουμε με τον ίδιο αποφασιστικό, δυναμικό και καθαρό τρόπο.

Στην Αθήνα, θα υπάρξει συγκέντρωση, στις 11 πμ στη Βουλή.

Στη Θεσσαλονίκη, 11πμ και 7.30μμ στο ΥΜΑΘ.

Καλούμε όλους τους/τις συναδέλφους/συναδέλφισσες, τους  υγειονομικούς, την επιστημονική κοινότητα και τους αντίστοιχους φορείς, την κοινότητα στην οποία δρούμε, την νεολαία, τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και πρόληψης να θεωρήσουν δική τους υπόθεση την υπεράσπιση του δικτύου των δημόσιων και δωρεάν υπηρεσιών ψυχικής υγείας, πρόληψης, απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης  στην Ελλάδα.

Το σχέδιο  νόμου να αποσυρθεί! Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας και την ιστορία της.

Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: