Απάντηση στις λαθροχειρίες του Παύλου Πολάκη σε βάρος της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας – Με την γίδα στην πλάτη…

Ο άρχων της «μάχης κατά της διαπλοκής» που χρημάτισε και Δήμαρχος, δεν ξέρει να διαβάζει πρακτικά συμβουλίων; Μάλλον ξέρει… Συνειδητά λασπολογεί εναντίον του ΚΚΕ.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο από τα πολύ δυσώδη που εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Παύλος Πολάκης τόλμησε να πιάσει στο στόμα του το ΚΚΕ.

Σε ανάρτησή του για το γνωστό θέμα με την εταιρεία που σχετίζεται με την κ. Λινού και τις χρηματοδοτήσεις που παίρνει εδώ και πολλά χρόνια από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ισχυρίστηκε πως σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς την 1η Αυγούστου, η «Λαϊκή Συσπείρωση» ψήφισε υπέρ μιας σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και της εν λόγω εταιρείας!

Όσον αφορά τα γεγονότα, όπως αποδεικνύεται και από τα πρακτικά που παρατίθενται σε φωτογραφίες:

Στην εν λόγω συνεδρίαση η «Λαϊκή Συσπείρωση» ψήφισε υπέρ -αυτό επικαλείται ο κ. Πολάκης- στην 6η κατά σειρά τροποποίηση του «Τεχνικού Προγράμματος» της Περιφέρειας. Προφανώς ψήφισε υπέρ για τα επιμέρους έργα που σε ΑΥΤΗ την τροποποίηση υπάρχουν και φυσικά κανένα δεν σχετίζεται με αυτή την εταιρεία. Το Τεχνικό Πρόγραμμα που ψηφίζεται στην αρχή του χρόνου η «Λαϊκή Συσπείρωση» το έχει καταψηφίσει και προφανώς καταψήφισε και την σχετική χρηματοδότηση προς την ΜΚΟ που σχετίζεται με την κ. Λινού.

Ο άρχων της «μάχης κατά της διαπλοκής» που χρημάτισε και Δήμαρχος, δεν ξέρει να διαβάζει πρακτικά συμβουλίων; Μάλλον ξέρει… Συνειδητά λασπολογεί εναντίον του ΚΚΕ.

Ας τον ενημερώσουμε επιπλέον για τα εξής:

1. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Στερεάς Ελλάδας ποτέ δεν ψήφισε υπέρ του προγράμματος «prolepsis», αντίθετα ήταν η ΜΟΝΗ δύναμη στο Περιφερειακό Συμβούλιο που σταθερά καταψήφισε τη συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση, όπως φαίνεται και στα πρακτικά του Περιφερειακού Συμβουλίου της 5ης Σεπτεμβρίου 2023. Σε αυτή τη συνεδρίαση εγκρίθηκε το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης ΠΣΤΕ με το ινστιτούτο «prolepsis».

Ποιοι το ψήφισαν; όπως φαίνεται από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ, υπέρ ψήφισαν οι παρατάξεις του κ. Σπανού (ΝΔ), του κ. Αναγνωστάκη (ΣΥΡΙΖΑ) της κ. Μπατζελή (ΠΑΣΟΚ) και διάφοροι ανεξάρτητοι περιφερειακοί σύμβουλοι προερχόμενοι από την παράταξη του κ. Γκλέτσου. Η μόνη δύναμη που καταψήφισε ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» Στερεάς Ελλάδας.

2. Επειδή όμως με θράσος δίνει και εύσημα σε άλλες παρατάξεις για τη στάση τους απέναντι στην προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας και της ΜΚΟ που σχετίζεται με την κ.Λινού, τον πληροφορούμε ότι πρόσφατα στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής 18/6/2024 ψηφίστηκε ομόφωνα η παράταση ισχύος της Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΠΣΤΕ και «Prolepsis» για το 2023-24.

Ποιος την ψήφισε; Θαυμάστε, λοιπόν: Στη συγκεκριμένη Επιτροπή, πρόεδρος και εισηγητής για τη συγκεκριμένη σύμβαση ήταν ο κ. Λύκος, περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του κ. Γκλέτσου (ΣΥΡΙΖΑ), στην οποία ο κ. Πολάκης -στην ανάρτηση που λασπολογεί εναντίον του ΚΚΕ- δίνει συγχαρητήρια (γιατί άραγε;). Άρα στην Περιφερειακή Επιτροπή απ’ την οποία έχει αποκλειστεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Στερεάς Ελλάδας συμμετέχουν μόνο δύο παρατάξεις του κ. Σπανού (ΝΔ) και του κ. Γκλέτσου (ΣΥΡΙΖΑ). Αυτές λοιπόν ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ την συνέχιση της χρηματοδότησης της κ.Λινού, κ. Πολάκη.

Αυτά και θα επανέλθουμε αν χρειαστεί.

Αναδημοσιεύεται από το 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: