ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

“Το Συνδικάτο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, που δίνουν έναν έντιμο και παλικαρίσιο αγώνα για το εισόδημά τους και τη ζωή τους. Καταγγέλλουμε την στάση της κυβέρνησης και του διαχειριστή που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων…”

Το Συνδικάτο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, που δίνουν έναν έντιμο και παλικαρίσιο αγώνα για το εισόδημά τους και τη ζωή τους. Καταγγέλλουμε την στάση της κυβέρνησης και του διαχειριστή που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων. 

Το έγκλημα που διαπράττεται είναι διαχρονικό και έχει τις υπογραφές όλων των κυβερνήσεων. Το κλείσιμο  του εργοστασίου είναι χτύπημα στην ευρύτερη περιοχή. Η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει το ρόλο της ΛΑΡΚΟ για να την δώσει μπιρ παρά σε κάποιον «επενδυτή», που το πιο σίγουρο, με τα δικά μας λεφτά θα κάνει την «επένδυσή» του.

Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στα αδέρφια μας στη ΛΑΡΚΟ, όπως είμαστε δίπλα σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση που γίνεται για τη διασφάλιση του εισοδήματος των εργαζομένων, κόντρα στα κέρδη της μεγαλοεργοδοσίας. Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ θα βγουν νικητές! Είναι στις καρδιές κάθε εργαζόμενου!

ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: