Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas: «Να ενημερώσουμε την εταιρεία ότι δεν χρειαζόμαστε “προστασία” κατά την επικοινωνία μας με τους συναδέλφους…»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην Praktiker Hellas

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην Praktiker Hellas

Συνάδελφοι -σες

Η προσπάθεια της Praktiker να βάλει εμπόδιο στην δράση του Σωματείου συνεχίζεται. Σε εξόρμηση του Σωματείου στο κατάστημα του Ταύρου, ενοχλήθηκαν τα στελέχη της εταιρείας από την παρουσία μας εκεί και έστειλαν 4-5 ασφαλίτες να μας ακολουθούν γύρω γύρω στο κατάστημα την ώρα που θέλαμε να μιλήσουμε με τους εργαζόμενους. 

Να ενημερώσουμε την εταιρεία ότι δεν χρειαζόμαστε “προστασία” κατά την επικοινωνία μας με τους συναδέλφους, ούτε και πτοούμαστε από τέτοιες πρακτικές. 

Η προσπάθεια τους βέβαια δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά… 

Την τελευταία εβδομάδα έχουν εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον Πρόεδρο του Σωματείου στο καταστήμα των Ιωαννίνων. Τον καλούν σε απολογία και σκαρφίζονται θέματα “προς συμμόρφωση” με την απειλή της απόλυσης. 

Αυτή η τακτική αποτελεί συνέχεια της απόλυσης του Γραμματέα στην Λάρισα και του Γραμματέα στην Πάτρα αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν προχωράει το σχέδιο όπως το ονειρεύονται. 

Είμαστε μια γροθιά και δεν θα επιτρέψουμε καμία άλλη απόλυση. 

Όπως “διατάζουν να κλείσει η μουσική στους χώρους των Παραλαβών, νομίζουν ότι θα κλείσουν και τα στόματα που διεκδικούν. Κάνουν λάθος! 

Η φωνή μας θα γίνει πιο δυνατή! 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: