Λιάνα Κανέλλη: Φυσική καταστροφή είναι ο Μπέος… Ν’ αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται ποιους ψηφίζει… (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Μπέος είναι μια φυσική πολιτική καταστροφή από μόνος του. Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς ανάλυση… Όμως είναι εκπρόσωπος, έχει εκλεγεί, και έχουμε εκλογές μπροστά μας… Ν’ αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται τι ψηφίζει, ποιους ψηφίζει και τι συνευθύνη έχει γι’ αυτούς που αναδεικνύει…»

Είναι ένα εγκληματικό σύστημα που δεν νοιάζεται για τον άνθρωπο, νοιάζεται για το κέρδος, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον «ΑΝΤ1» για τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Ό,τι στέκεται όρθιο αυτή τη στιγμή στέκεται από την αλληλεγγύη των ανθρώπων. Οργανωμένα. Υπάρχουν νοικοκυρές που μαγειρεύουν και ταΐζουν κόσμο… Υπάρχουν κλιμάκια οικοδόμων και μέλη της ΚΝΕ οι οποίοι ξελασπώνουν σπίτια. Θα μου πείτε μπορεί να πέσεις πάνω στον Μπέο. Εντάξει, ο Μπέος είναι μια φυσική πολιτική καταστροφή από μόνος του. Δε χρειάζεται να κάνει κανείς ανάλυση για τον Μπέο. Όμως είναι εκπρόσωπος, έχει εκλεγεί, και έχουμε εκλογές μπροστά μας… Να αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται τι ψηφίζει, ποιους ψηφίζει και τι συνευθύνη έχει γι’ αυτούς που αναδεικνύει…» , επισήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ, σχολιάζοντας ταυτόχρονα τις νέες αθλιότητες του δημάρχου Βόλου.

Δεν υπάρχει κανένας κρατικός μηχανισμός σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη, ακόμα και για τη μεταφορά των νεκρών ζώων απευθύνονται σε ιδιωτική εταιρεία, δεν μεταφέρουν νερό με τις υδροφόρες της ΕΥΔΑΠ και ενισχύουν τη μαύρη αγορά βάζοντας πλαφόν στο εμφιαλωμένο νερό!

Ο κόσμος χρειάζεται στέγαση, νερό, περίθαλψη και σχολεία, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε ότι πρέπει να δοθούν 100% αποζημιώσεις. Για την ΕΕ ανέφερε πως χρηματοδοτεί τα έργα που αποφέρουν κέρδος.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: