Λιάνα Κανέλλη: Όταν έπαψε η Αλέκα Παπαρήγα να είναι αρχηγός του ΚΚΕ την λάτρεψαν όλοι… Η δημοτικότητα του Κουτσούμπα συνδέεται με το ανεβασμένο κύρος του Κόμματος (ΒΙΝΤΕΟ)

“Μόνο οι λαοί μπορούν να σταματήσουν τη σφαγή στην Παλαιστίνη… Έχει πολύ μεγάλη σημασία να είναι ο κόσμος αύριο το πρωί στις 11 στο συλλαλητήριο-συναυλία στο Σύνταγμα…”

Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο-συναυλία στο Σύνταγμα απηύθυνε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, σε παρεμβάσεις της το πρωί του Σαββάτου σε τηλεοπτική συζήτηση στον ΑΝΤ1.

Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε τη σημασία της συμμετοχής στο αυριανό συλλαλητήριο καθώς όπως είπε «μόνο οι λαοί μπορούν να σταματήσουν τη σφαγή» καθώς οι πολιτικές των κυβερνήσεων συνδέονται ενεργειακούς σχεδιασμούς και γεωστρατηγικά συμφέροντα.

Κατήγγειλε επίσης τις ισραηλινές θηριωδίες σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, σημειώνοντας ότι έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό και μεγάλες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο.

Σε ερώτηση σχετικά με τη δημοφιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η Λ. Κανέλλη τόνισε ότι η αυξημένη δημοτικότητα του Δημήτρη Κουτσούμπα συνδέεται με το ανεβασμένο κύρος του Κόμματος και την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: