Πάνος Ζάχαρης: Να υπάρχει δυνατό ΚΚΕ απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ΚΚΕ ήταν στους αγώνες, στους χώρους δουλειάς για να υπάρχουν κατακτήσεις των εργαζόμενων και η στάση του αυτή θα επιβραβευθεί στην κάλπη. Εκεί θα είναι και την επόμενη μέρα για να υπάρχει ισχυρή λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση. 

Να υπάρχει ένα δυνατό ΚΚΕ απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που θα ακολουθήσει η επόμενη κυβέρνηση είναι το ζητούμενο των εκλογών, τόνισε ο Πάνος Ζάχαρης, σκιτσογράφος και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στην Α’ Αθήνας.

Μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στο κανάλι «Attica», τόνισε ότι το ΚΚΕ ήταν στους αγώνες, στους χώρους δουλειάς για να υπάρχουν κατακτήσεις των εργαζόμενων και η στάση του αυτή θα επιβραβευθεί στην κάλπη. Εκεί θα είναι και την επόμενη μέρα για να υπάρχει ισχυρή λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Αναφερόμενος στις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις θύμισε ότι το ΚΚΕ ήταν θύμα, καθώς έγιναν παρακολουθήσεις της έδρας της ΚΕ του Κόμματος από την περίοδο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έως και την περίοδο της κυβέρνησης της ΝΔ και ανέδειξε τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει και επιτρέπει να παρακολουθούνται οι πάντες.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: